kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Á, csak egy bicikli

E kijelentés néhány éve még valóban hiteles volt, mert az akkori kerékpárkínálat csupán néhány rossz felépítésű, egyszerű szerkezetű, nehéz bicikliből állt.
Azóta a technika fejlődésének köszönhetően speciális eljárással, különleges igények kielégítését szolgáló kerékpárok tucatjai kaphatók.
A vásárlóknak — tapasztalatom szerint — a legtöbb gondot az okozza, hogy a kínálatot látva nem tudják eldönteni, számukra melyik a legmegfelelőbb típusú kerékpár.
Akik csak biciklizni szeretnének, azoknak a "City bike"-ot ajánlom. Ez a típus tökéletesen alkalmas a városi közlekedésre és túrázásra egyaránt. A váz felépítése, a kormány és az ülés formája a legkényelmesebb testtartást biztosítja. Szintén a kényelmet szolgálja a biciklire szerelt áttétel- rendszer, melynek segítségével hegymenetben vagy túrafelszereléssel egyaránt könnyen haladhatunk.
Akik az "úttalan" utakat kedvelik, és nem kímélik sem magukat sem biciklijüket, tökéletes társra lelnek egy Mountain Bike-ban. Ezek a járgányok szinte mindent kibírnak, lehet velük ugratni, lépcsőt járni, stb. Éppen emiatt felépítésük néha nehézkesnek tűnik.
A sebesség megszállottjai feltétlenül versenybiciklit vegyenek, de számítsanak az utak állapotából származó kellemetlenségekre.
Ha valaki megtalálta a karakteréhez illő biciklit, elengedhetetlen, hogy a testméretének megfelelő vázmagasságú legyen. Erről eladóinktól kaphatnak szakszerű felvilágosítást.
A legjobb biciklin is előfordulhat gyári hiba, ami csak néhány napos vagy hetes használat után jelentkezik. Ezt sajnos mi sem tudjuk kivédeni, ezért a nálunk vásárolt kerékpárokra minden esetben garanciát adunk.
Üzletünk nagyszerű szakemberekkel és bő áruválasztékkal áll az Önök rendelkezésére.
Tordai Csaba
ügyvezető igazgató
a Városi Biciklizés Barátainak támogatója



JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.