kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Nyári programajánlat kerekeseknek

Augusztus 4—21 között ismét lesz Ecotopia, ezúttal a romániai Békásszorosban, az EYFA szervezésében. Ez egy 1989 óta megrendezésre kerülő nemzetközi környezetvédelmi tábor, melynek célja a környezetbarát életmód megismertetése és gyakorlása. Csoportunk, az EYFA magyar ága, a Fiatalok az Erdőkért Egyesület keretében kerékpártúrát szeretnénk szervezni a helyszínre.
Tervezett útvonalunk: Tiszafüred, Tokaj, Vásárosnamény, Szatmár, Zilak, Kolozsvár, Torda, Marosludas, Marosvásárhely, majd az Ecotopia helyszíne, Békásszoros. A napi átlagtávolság 60 km, egyes napokon pihenőkkel. A részvételi díj várhatóan 350 Ft/nap, mely tartalmazza az élelmiszer, egy kísérőkocsi és a visszautazás költségeit is. A szállás főleg sátrakban, illetve néha más fedett helyeken lesz.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Jelentkezni, illetve bővebb felvilágosítást kérni a következő címen lehet: Baki Ádám, 1091 Budapest, Üllői út 179.



JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.