kapcsolatlélegzetnyi hírlevélgyorskeresés
Loading
Kedves Olvasónk!

A rohamosan növekvő nyomdai és egyéb költségek ellenére — bár két hónapi szünet után és csökkentett terjedelemben — továbbra is havonta megjelentetjük lapunkat.
A szűkös hely miatt egyelőre nem áll módunkban a Lélegzetben hosszabb cikkeket, tanulmányokat közreadni. Rendszeresen hírt adunk viszont tevékenységünkről, a közlekedés környezetvédelmi szempontból fontosabb eseményeiről. Egyéb környezetvédelmi híreket is szívesen közlünk. Az általunk készített vagy a hozzánk érkező tanulmányokról, azok elérhetőségéről szintén tájékoztatjuk olvasóinkat.
A Levegő Munkacsoport tanulmányait, állásfoglalásait már a döntéshozók is egyre nagyobb mértékben veszik figyelembe. Lapunk lehetőséget ad, hogy független szakértők állásfoglalásai, javaslatai nyilvánosságra jussanak, segítséget nyújtva mind a lakosságnak, mind a döntéshozóknak.
Ezúton is kérjük olvasóinkat, hívják fel lapunkra ismerőseik figyelmét is, és lehetőségeik szerint — ötleteikkel vagy anyagi hozzájárulásukkal — segítsék a környezetvédelem ügyét.
Egy emberibb környezetet megalapozó, boldog új évet kívánva üdvözli Önöket a szerkesztőség nevében:

Mikola Klára


JELES NAPOK
 Augusztus 01.
   A szoptatás világnapja
 Augusztus 09.
   Állatkertek napja
 Augusztus 09.
   A bennszülött népek világnapja
 Augusztus 20.
   1989-ben e napon gyilkolták meg elefántcsont-csempészek George Adamsont, Joy Adamson munkatársát és férjét
 Augusztus 06.
   Hirosima-Nagaszaki emléknap
 
© Leveg? Munkacsoport 1991-2006. — Villámposta: szerkeszto@lelegzet.hu
A Lélegzetben megjelent írások és képek egyeztetés után, a forrás és a szerző feltüntetésével közölhet?k más kiadványokban.